Home Ontstapelen

Packland: voor al uw ontstapelwensen

Voor het ontstapelen van lege producten van pallets heeft Packland een gevarieerd assortiment machines, die doorgaans steeds voor één type item geschikt zijn, met uitzondering van de robotontstapelaar en de buffertafel. Onze standaardmachines zijn grofweg te gebruiken voor drie type productgroepen: emmers, blikken/potten, en flessen/jerrycans.

We denken met u mee

De mogelijkheden zijn niet tot bovenstaande producten beperkt. Laat het vooral weten als u een product zou willen ontstapelen dat u niet terugziet in ons overzicht. Onze ontwikkelaars denken met alle plezier met u mee, om zo te komen tot een nieuwe machine voor het ontstapelen van uw unieke product.

Wat ontstapelen wij?

Onze huidige machines richten zich met name op de volgende productcategorieën:

  • Emmers

We hebben een volautomatische ontstapelaar voor vele soorten en vormen emmers, plastic en metaal, en van 2,5 tot 35 liter. Verschillende snelheden zijn mogelijk.

Bekijk de emmer ontstapelaar(s)

  • Blikken en potten 

Voor blikken en potten kunnen er verschillende machines gebruikt worden, waaronder een portaalontstapelaar, een halfautomatische buffertafel voor lagere snelheden, en een volautomatische robotontstapelaar.

Bekijk de blikkenontstapelaar(s)

  • Flessen en jerrycans

Voor flessen en jerrycans kan zowel een buffertafel gebruikt worden als een robotontstapelaar. Beide zijn ook geschikt voor blikken en potten. Daarnaast heeft de robotontstapelaar het voordeel dat-ie volautomatisch is.

Bekijk de flessen en jerrycan-ontstapelaar(s)

Packland Denester

Packland emmerontstapelaar

De Packland emmerontstapelaar ontstapelt volautomatisch emmers met een snelheid tot 44 emmers per minuut of, indien uitgevoerd als dubbelspoor, tot 88 emmers per minuut. De formaten variëren van 2,5 tot 30 liter en de vorm kan rond, ovaal, rechthoekig en vierkant zijn. Na het kiezen van het program...

Productinformatie
Packland Portal depalletiser

Packland bussenontstapelaar

De Packland blikkenontstapelaar ontstapelt volautomatisch blikken, bussen en potten vanaf pallets, en stapelt de lege pallets op. De blikken en ook de tussenvellen worden met de vacuümkop opgepakt. De formaten variëren van 125 mL (tot 120/min) tot 6 liter (tot 60/min). Na het verstellen van de ein...

Productinformatie
Packland robot destacker

Packland Robot ontstapelaar

Volautomatische robot onstapelaar voor flessen en jerrycans

Productinformatie

Wilt u weten wat wij als Packland voor uw organisatie kunnen betekenen?