Home Packland Portal HD

Packland Portal HD

De Packland Portal HD / CE palletiser stapelt dozen, emmers en blikken op pallets. Deze palletiser is voorzien van bovenliggende assen, waardoor deze portaal geschikt is voor de zware toepassingen, waarbij per slag meerdere producten worden opgepakt. De maximale capaciteit per slag is 180kg. Deze palletiser is standaard voorzien van een palletmagazijn en automatische pallet in- en uitvoer. Palletstapelpatronen kunnen eenvoudig op de HMI gecreëerd en opgeslagen worden, hierdoor is optimale flexibiliteit gegarandeerd.

De verpakkigen worden over een accumulerende transportbaan de machine in gevoerd. Hier worden ze met een pusher in de gewenste oppakconfiguratie gepositioneerd. Door middel van een vacuumplaat/grijpers aan de 3-assige arm worden de producten opgepakt en op het pallet gezet.

Technische specificaties:

Snelheid Maximaal 7 slagen per minuut, afhankelijk van configuratie
Maximaal gewicht product 180kg
Palletformaten EURO of CHEP, andere op aanvraag
Afmetingen machine ca 4710 x 1600 x 3480 mm (l x b x h) zonder opties
Perslucht 6 bar, schone droge lucht
Luchtverbruik ca 400L/m, afhankelijk van oppakmethode
Voedingsspanning 400V – 3 fase / N / aarde 50Hz, overige op aanvraag

 Opties:

 

De Packland Flex Portal / CE palletiser stapelt dozen, emmers, blikken op pallets. Optioneel kan deze machine worden uitgevoerd met een automatische pallet in /uitvoer. Deze palletiser is uitermate geschikt om achter een Packland PP6 of Packland Smartpack te plaatsten. Palletstapelpatronen kunnen eenvoudig op de HMI gecreëerd en opgeslagen worden, hierdoor is optimale flexibiliteit gegarandeerd. Doordat de assen in deze machine naast de pallet liggen, is slechts een hoogte van 2525mm nodig.

De verpakkigen worden over een accumulerende transportbaan de machine in gevoerd. Hier worden ze met een pusher in de gewenste oppakconfiguratie gepositioneerd. Door middel van de universele vacuumkop aan de vier-assige arm worden de producten opgepakt en op het pallet gezet. Wanneer gewenst kan de machine worden uitgerust met een automatische palletinvoer (oplegpositie of magazijn) en uitvoerbanen.

Technische specificaties:

Snelheid Maximaal 7 slagen per minuut, afhankelijk van configuratie
Maximaal gewicht product 25kg
Afmetingen machine ca 3240 x 1990 x 2525 mm (l x b x h) zonder opties
Perslucht 6 bar, schone droge lucht
Luchtverbruik ca 400L/m
Voedingsspanning 400V – 3 fase / N / aarde 50Hz, overige op aanvraag

 Opties:

Wilt u weten wat wij als Packland voor uw organisatie kunnen betekenen?